Jorge Lorenzo a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, de la Silverstone



01 сентября 2013

 

Jorge Lorenzo a oprit supremaţia lui Marc Marquez în Moto GP. Pilotul de la Yamaha a câştigat Marele Premiul al Marii Britanii. Podiumul a fost din nou format sută la sută din piloţi spaniol. Liderul clasamentului, Marquez s-a clasat pe doi, iar Dani Pedrosa a terminat cursa pe poziţia a treia.

Etapa a 12-a a Campionatului Mondial Moto GP, desfăşurată pe circuitul de la Silverstone, nu a avut parte de mari surprize. Lupta s-a dat din nou între spaniolii Marc Marquez, Jorge Lorenzo şi Dani Pedrosa. Marquez a început cursa din pole position, însă a cedat pe parcurs în faţa lui Lorenzo. Pilotul de la Yamaha a reuşit să câştige Marele Premiu al Marii Britanii cu timpul de 40 minute şi 52 secunde.

Podiumul a fost completat de Dani Pedrosa care a reuşit cel mai bun timp al cursei, două minute şi o secundă, în turul al şaselea.

Chiar dacă a ratat cea de-a cincea victorie consecutivă, Marc Marquez a rămas lider în clasamentul general, cu 233 de puncte. Dani Pedrosa este pe locul doi, cu 203 puncte iar poziţia a treia îi aparţine lui Jorge Lorenzo care are 194 de puncte. Italianul Valetino Rossi a terminat pentru a treia oară la rând pe locul patru şi ocupă aceeaşi poziţie în clasament. Următoare rundă a moto-mondialului de viteză, este programat pe 15 septembrie în San Marino.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑