Real Madrid a obţinut a treia victorie consecutivă în Campionatul Spaniei



01 сентября 2013

 

Real Madrid a obţinut a treia victorie consecutivă în Campionatul Spaniei! Echipa antrenată de Carlo Ancelotti a învins fără mari probleme Athletic Bilbao cu scorul de 3-1. Eroul meciului a fost noua achiziţie a madrilenilor, Isco, care a marcat de două ori.

Real Madrid a început în forţă meciul de pe teren propriu cu Atheltic Bilbao şi a deschis scorul în minutul 25 prin tânărul mijlocaş Isco. La finalul primei reprize, Cristiano Ronaldo a dublat avantajul gazdelor, înscriind primul său gol din acest sezon în Campionatul Spaniei.

Real a punctat pentru a treia oară în minutul 72, atunci când Isco a prins un şut spectaculos de la marginea careului şi şi-a trecut în cont dubla. Atheltic Bilbao a redus din diferenţă prin Ibai Gomez în minutul 79. După trei etape, Real a acumulat nouă puncte din tot atâtea posibile. "Galacticii" nu au mai obţinut un asemenea rezultat de patru ani.

De cealaltă parte, echipa din Bilbao a suferit prima înfârngere din acest sezon, după ce în primele două etape obţinuse doar victorii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑