AS Roma - Verona 3-0. Debut cu gol pentru Ljajic



01 сентября 2013

 

></p><p><strong>AS Roma numără din trei în trei puncte în acest start de sezon. După victoria din prima etapă, reușită pe terenul lui Livorno (0-2), formația lui Rudi Garcia s-a impus și în partida de debut a sezonului în fața propriilor suporteri. </strong></p><p>După o primă repriză fără goluri în compania Veronei, surpriza din prima etapă, capitolinii au trecut la treabă. În 10 minute au reușit nu mai puțin de 3 goluri și au stabilit rezultatul final. </p><p>Trupa antrenată de Mandorlini nu a izbutit să dubleze succesul din prima etapă, obținut în fața lui AC Milan, și a cedat cu 0-3 pe Stadio Olimpico. </p><p>AS Roma a deschis scorul prin autogolul lui Cacciatore (56), la care a avut o mare contribuție și fostul jucător al lui Inter și City - brazilianul Maicon. Pjanic (59) a mărit avantajul la două goluri, iar apoi Ljajic, la debutul în tricoul capitolinilor, a înschis tabela în minutul 66. </p><p>După două etape, AS Roma are 6 puncte, un golaveraj de 5-0 și speră să obțină o clasare mai bună la finele sezonului decât în stagiunea precedentă - locul 6. </p><p><span style=ECHIPELE 

AS Roma: De Sanctis - Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti - Pjanic (72 Bradley), De Rossi, Strootman (87 Taddei) - Gervinho, Totti, Florenzi (52 Ljajic). 

Antrenor: Rudi Garcia. 

Verona: Rafael - Romulo, Moras, Maietta, Cacciatore - Jorginho, Donati (64 Sala), Hallfredsson - Jankovic (65 G. Taleb), Toni (75 D. Cacia), R. Martinho. 

Antrenor: Andrea Mandorlini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑