Dezastru pentru echipa lui Alexandru Gaţcan în campionatul Rusiei



01 сентября 2013

 

27.08.2013 21:59

Rostov a fost umilit cu 5 la 0 de Lokomotiv. Într-un alt meci Spartak a fost învins de Amkar şi a coborît pe locul 4 în clasament.

Seria de 5 meciuri fără înfrângere a lui Rostov a luat sfârşit luni seară. Lokomotiv a preluat conducerea la finele primei reprize prin golul marcat de Caicedo. În partea secundă Rostov a rămas în inferioritate numerică după ce Agalarov a fost eliminat pentru faultul ultimei speranţe. La faza imediat următoare Samedov a transformat lovitura de la 11 metri. În minutul 57 Maicon a marcat pentru 3 la 0, iar coşmarul lui Rostov a continuat 3 minute mai tîrziu când Lolo a fost eliminat pentru cumulul de cartonaşe galbene. Pentru Lokomotiv au mai marcat Tarasov şi Pavliuchenko, stabilind scorul final de 5 la 0. Drept rezultat, Lokomotiv a urcat pe locul 2 în campionat la un singur punct distanţă de liderul ŢSKA. De partea cealaltă Rostov a coborît pe locul 3 şi are cu 2 puncte mai mult ca Spartak care a fost învins aseară de echipa atacantului moldovean Igor Picuşciac, Amkar Perm. Gazdele au deschis scorul în minutul 17 prin Peev, însă Yakovlev a restabilit egalitatea la începutul reprizei secunde. Golul victoriei pentru Amkar a fost marcat de Yakubko în minutul 67.


Drept rezultat, Amkar a urcat pe locul 6 în campionat şi are cu 2 puncte mai puţin decât Zenit. Gruparea din Sankt-Petersburg este cu gândul la partida retur din play-offul Champions League cu lusitanii de la Pacos de Ferreira care se va disputa mîine de la ora 19:00. Tot mâine dar de la 21 şi 45 de minute Canal 3 va difuza partida AC Milan – PSV Eindhoven.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑