Sebastien Loeb a câştigat ambele curse GT Series de la Navarra



01 октября 2013

 

Sebastien Loeb a câştigat ambele curse din cadrul etapei de GT Series de la Navarra. Multiplul campion mondial a obţinut acest succes cu o săptămână înainte de a participa la ultima etapă din carieră în Campionatul Mondial de raliuri.

Sebastien Loeb a participat la etapa de GT Series de la Navarra, acolo unde l-a avut din nou drept coechipier pe Alvaro Parente, la volanul unui McLaren.

Multiplul campion mondial de raliuri a obţinut cea mai mare performanţă de până acum în GT Series, după ce a reuşit să câştige ambele curse. Mai întâi, Parente a început calificările de pe locul patru şi a preluat conducerea în primul viraj, pentru ca Loeb să-şi păstreze poziţia de lider, după ce l-a înlocuit pe portughez la jumătatea cursei.

În cursa principală, francezul a plecat din pole position, a condus până la jumătatea cursei, iar Parente a preluat controlul în a doua parte şi a trecut de asemenea primul linia de sosire. Aceasta a fost pentru Loeb cea de-a treia victorie în GT Series în prima cursă a etapei, dar prima în a doua cursă, care are o importanţă mai mare decât cea din ziua precedentă.

Succesul lui Loeb din GT Series vine cu numai o săptămână înainte de Raliul Franţei, care va marca retragerea sa din Campionatul Mondial de Raliuri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑