LIVE & TEXT Steaua - Chelsea (21:45), Digi Sport 1. Meciul toamnei pentru roş-albaştri. Echipele probabile



01 октября 2013

></p><p>Steaua încearcă să obțină prima victorie în grupele UEFA Champions League, după înfrângerea din primul meci, cu Schalke, scor 0-3. Roș-albaștrii o întâlnesc pe Chelsea, care a venit la București hotărâtă să câștige, mai ales după înfrângerea cu elvețienii de la Basel, scor 1-2.</p><p>Laurențiu Reghecampf speră să repete victoria din primăvara cu Chelsea, scor 1-0, însă în același timp este conștient de valorea londonezilor, după ce Jose Mourinho a devenit antrenorul alb-albaștrilor.</p><p><em><strong>

Din toate punctele de vedere, Chelsea este peste Steaua, financiar, valoric și așa mai departe. Noi vom încerca, prin forța noastră colectivă, să le punem anumite probleme.Sper să reușim, așa cum am reușit și în această vară. Sunt sigur că mâine seară vom reuși să marcăm, dar trebuie să fim conștienți că întâlnim o echipă foarte puternică", a afirmat Reghecampf.

></p><p style=Arena Națională nu va fi plină. Steliștii așteaptă 40.000 de oameni

Steaua nu va avea un stadion plin la ora partidei cu Chelsea. După înfrângerea cu Schalke, suporterii nu s-au mai înghesuit la case, iar vremea rea nu îi ajută deloc pe roș-albaștri.

"Ne așteptăm la vrem 35.000 – 40.000 de spectatori. Culmea este că s-au epuizat biletele mai scumpe, în timp ce la peluze și sectoarele ieftine încă există destule la vânzare", a spus Mihai Stoica, înaintea meciului.

Pintilii și Tănase sunt incerți

Laurențiu Reghecampf are bătăi de cap în privința formulei de start pe care o va alinia împotriva lui Chelsea.

Mihai Pintilii a suferit o contractură după antrenamentul oficial de luni, iar Cristi Tănase are și el probleme, însă cel mai probabil va fi pe teren, dar nu va putea să evolueze toate cele 90 de minute.

ECHIPELE PROBABILE

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Filip) - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Chelsea: Cech - Ivanovic, Cahill, David Luiz, Cole - Ramires, Obi Mikel - Schurrle, Oscar, Mata - Torres

Antrenor: Jose Mourinho

Steaua - Chelsea se va disputa marți, 1 octombrie, de la ora 21:45 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro, exclusiv pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis, de asemenea, și în format LIVE VIDEO & TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑