Rednic consideră Astra favorită la titlu: "Sunt pe primul loc chiar dacă au probleme"



01 октября 2015

 

**VIDEO** Rednic consideră Astra favorită la titlu:

Dinamo încheie turul sezonului regulat din Liga 1 împotriva liderului Astra Giurgiu, sâmbătă, de la ora 18:30, într-un meci care se va disputa pe Arena Naţională şi care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fanii "câinilor" vor comemora şi 15 ani de la dispariţia lui Cătălin Hîldan.

Aflaţi la trei puncte în spatele echipei lui Marius Şumudică, alb-roşiii visează să termine turul cu o victorie, iar Mircea Rednic nu ascunde faptul că se gândeşte inclusiv la titlu.

"Meciul de sâmbătă e foarte important pentru noi. Până acum suntem pe drumul bun. Poate puteam mai mult, dar sigur la sfârşit toată lumea va fi mulţumită şi sper ca împreună să ne îndeplinim obiectivele.

Noi ne dorim să aducem titlul cu numărul 19 anul acesta. Îmi doresc foarte mult să câştigăm titlul anul acesta, dar va fi greu", a declarat tehnicianul dinamovist.

La meciul cu Astra, Rednic nu se va putea baza pe căpitanul Aljosa Vojnovic, suspendat, în timp ce Marcel Essombe este incert. Cu toate acestea, antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare este convins că elevii săi vor reuşi să joace de la egal la egal cu liderul, iar omagierea lui Hâldan va aduce un plus de determinare echipei.

"Sunt ceilalţi jucători, care sunt pregătiţi, ştiu ce important e meciul de sâmbătă, ţinând cont şi de ceea ce se pregăteşte în această zi importantă pentru toată suflarea dinamovistă. Suntem pregătiţi, cu răbdare, inteligenţă putem câştiga acest meci", a precizat Rednic.

Deşi are mari probleme financiare, Astra rămâne un adversar periculos, insistă Mircea Rednic.

"Astra e o echipă bună, cu un antrenor foarte bun, jucători cu experienţă. Noi suntem pregătiţi, am demonstrat că de la meci la meci echipa a crescut. Suntem mult mai omogeni, avem o siguranţă defensivă mult mai bună, avem ocazii.

Jucătorii de la Astra sunt profesionişti, chiar dacă au probleme. Mă bucur că noi nu avem aceste probleme şi îi mulţumesc domnului Negoiţă că s-a ţinut de cuvânt cu tot ce am discutat în momentul în care am semnat cu Dinamo.

Nu mă interesează problemele altora. Ei sunt pe primul loc chiar dacă au probleme, sunt jucători bine educaţi, şi-au făcut munca pe teren.

Noi nu trebuie să ne gândim că dacă au probleme nu o vor juca sau nu o să-i intereseze meciul. O să-i intereseze, pentru că, în primul rând, se gândesc la ei, la imaginea lor. Poate vor să plece, dacă lucrurile nu se schimbă la Astra", a spus antrenorul "câinilor".

Meciul Dinamo - Astra Giurgiu, din etapa a 13-a a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 18:30, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑