Fanii greci ne pun gând rău la baraj: "Vă batem acasă cu 1-0 şi în retur ne apărăm"



 

României va da piept cu naționala Greciei pentru un loc la Campionatul Mondial din 2014, iar dubla de la baraj va avea loc în datele de 15 noiembrie -  la Atena, respectiv patru zile mai târziu - pe Arena Națională. 

După cum a titrat toată presa din Grecia, elenii sunt fericiți că vor da piept cu România, considerând că naționala lui Fernando Santos are șanse bune de calificare la Cupa Mondială din Brazilia. 

Entuziasmul este împărtășit și de fanii greci, care știu ce trebuie să facă naționala lor pentru a participa la festivalul fotbalului de vara viitoare.

"Avem o defensivă puternică. Dacă vom juca ofensiv vom face o greșeală, pentru că mereu aveam probleme în fața echipelor de calitate când facem asta.

Cred că e foarte bine pentru că noi că jucăm pe teren propriu primul meci, este un avantaj. Dacă vom câștiga acasă, vom merge în România să apărăm acest rezultat.

Batem acasă cu 1-0, iar Kostas Mitroglou va fi marcatorul", a fost mesajul unuia dintre fanii greci. 

În final, elenii ne avertizează: "Norocul este mereu de partea noastră" 

În fapt, Mitroglou reprezintă principalul pericol pentru poarta lui Tătărușanu - atacantul grec a marcat 15 goluri în cele 12 partide disputate în acest sezon în toate competițiile. El este golgheterul campionatului grec și a reușit un hattrick în UCL, pe terenul lui Anderlecht (VIDEO ȘI DETALII AICI)


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑