Igor Negrescu este nemulțumit de meciul de astăzi.



01 декабря 2013

Antrenorul principal al «Daciei», Igor Negrescu, a comentat în cadrul conferinţei după meci înfrângerea în faţa lui «Sheriff» Tiraspol cu scorul de 1:3.
- În ciuda înfrângerii, sunteţi mulţumit de jocul echipei?
- Nu sunt mulţumit nici de jocul echipei, nici de rezultat.
- «Dacia» a meritat mai mult în acest meci?
- Am fi meritat, dacă am fi depus mai multă muncă. Dacă e să fiu sincer, am jucat aşa cum putem în acest moment. Dar putem mai mult. Astăzi în faţă nu am avut o echipă de nivel mediu, care are fotbalişti experimentaţi.
- În vârstă de 17 ani, Alexandru Bejan a început ca titular şi chiar a reuşit să marcheze...
- Dacă toţi ar fi depus efortul cum a făcut-o Bejan, atunci ar fi fost altfel.
- Vor fi schimbări în lot după acest meci?
- Da, fără îndoială vor fi schimbări, pentru că nu-mi place atitudinea unor jucători. Nu voi da nume - acestea sunt problemele din sânul echipei
- În repriza secundă l-aţi introdus pe Vasilii Pavlov, probabil, cu gândul de a întări ofensiva, însă din cauza lui a fost primit al doilea gol. Cum apreciaţi evoluţia acestui atacant?
- Iarăşi, asemenea probleme se rezolvă în interiorul echipei. Vom evalua fiecare acţiune din teren, vom vedea cine a greşit şi din cauza cui am primit golurile. Apoi vom trage concluziile de rigoare.
- După înfrângerea de astăzi puteţi spune că «Sheriff» este deja campioană?
- Pe mine asta nu mă interesează. Lasă să se bucure alţii de asta. Pe mine mă interesează doar echipa mea. Sunt sigur că în viitorul apropiat «Dacia» va demonstra că poate reuşi mai mult.

Источник – divizianationala.com


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑