Sheriff Tiraspol a câştigat ultimul mare derby din acest an! Campioana Moldovei a învins rivala Dacia Chişinău



01 декабря 2013

 

Sheriff Tiraspol a câştigat ultimul mare derby din acest an! După ce a fost eliminată din grupele Ligii Europei, Campioana Moldovei a învins rivala Dacia Chişinău cu scorul de 3-1 în ultima partida din etapa a 17-a a Diviziei Naţionale.

Sheriff a deschis scorul în partida cu Dacia în minutul 18, prin Ricardinho. Lupii-galbeni au reuşit să egaleze abia la mijlocul reprizei secunde, prin puştiul în vârstă de doar 17 ani, Alexandru Bejan. Astfel, Dacia a marcat în poarta campioanei pentru prima dată după o pauză de aproape trei ani.

"Dacă fiecare jucător ar fi pus aşa efort cum a făcut-o puştiul acesta, atunci ar fi fost altceva. Vom schimba câte ceva. Prestaţia unor jucători nu mi-a plăcut", a subliniat antrenorul FC Dacia, Igor Negrescu.

Bucuria gazdelor nu a durat mult. În minutul 75, un alt jucător tânăr, Vadim Paireli a readus-o pe Sheriff în avantaj. 

"Este primul meu gol pentru prima echipă. E important pentru mine, mai ales că am adus victoria Sheriff-ului", a spus jucătorul Vadim Paireli.

Sheriff a stabilit rezultatul final de 3-1 în minutul 82, prin atacantul bulgar, Ismail Isa.

"Am pierdut, păcat că am jucat aşa. Nu am reuşit să ştergem nasul Sheriff-ului, dar ce să facem, viaţa continuă", susţine preşedintele FC Dacia, Adlan Şişhanov.

"A fost un meci foarte interesant, un adevărat derby. Încă o dată am demonstrat pe ce loc suntem şi de ce ne menţinem acolo", a spus antrenorul FC Sheriff, Veaceslav Rusnac.

Pentru prima dată în ultimii opt ani, în meciul dintre Dacia şi Sheriff s-au marcat cel puţin patru goluri. După această victorie, Sheriff rămâne lider, păstrându-şi avansul de nouă puncte faţă de a doua clasată, FC Tiraspol. Dacia a coborât pe locul şase, având 29 de puncte şi, totodată, a rămas fără victorii în faţa Sheriff-ului.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑