Campionatul Olandei: Ajax a zdrobit ADO Den Haag, iar Feyenoord s-a impus în faţa echipei PSV Eindhoven



01 декабря 2013

 

Ajax Amsterdam este pe val la sfârşitul acestui an! După ce a învins Barcelona în grupele Ligii Campionilor, "lăncierii" s-au impus şi în campionat. Echipa antrenată de Frank De Boer a învins categoric gruparea ADO Den Haag cu scorul de 4-0.

Ajax Amsterdam a marcat primul gol în meciul din deplasare cu ADO Den Haag în minutul 10, prin Davy Klaassen. La finalul primei reprize, Viktor Fischer a reuşit să dubleze avantajul oaspeţilor. "Lăncierii" nu s-au oprit aici şi în a doua parte a meciului au mai marcat de două ori. Fundaşul Ricardo van Rhijn a majorat scorul la 3-0 după o greşeală monumentală a portarului advers.

Fostul atacant al Barcelonei Bojan Krkic a stabilit rezultatul final de 4-0 în prelungiri. 

În derby-ul etapei, Feyenoord a învins pe teren propriu PSV Eindhoven cu scorul de 3-1. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 21, după un gol al lui Maher. Feyenoord a restabilit egalitatea până la pauză, prin Jean-Paul Boetius. În minutul 54, atacantul gazdelor, Graziano Pelle a transformat un penalty şi şi-a adus echipa în avantaj. Fotbalistul italian a înscris şi ultimul gol al meciului în minutul 65. 

După 15 etape, Vitesse a rămas lider în Eredivisie, iar Ajax şi-a păstrat poziţia secundă. Twente ocupă locul trei, iar Feyenoord a urcat pe locul patru. PSV Eindhoven a ajuns pe locul 10, având doar 20 de puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑