Adlan Shishkhanov: «Am pierdut şi ne-am complicat şi mai mult situaţia în campionat»



01 декабря 2013
/><br /><p>La finalul meciului «Dacia» - «Sheriff» (1:3), preşedintele clubului chişinăuian, Adlan Shishkhanov,a comentat rezultatul întâlnirii, răspunzând la întrebările jurnaliştilor.</p>  <p>- Un meci prost. 1:3 - nu este un rezultat bun. Ne-a lipsit un oarecare spirit de echipă, bărbăţia. Am crezut că astăzi vor fi mai răi.</p>  <p><strong class=- Antrenorul principal al «Daciei» a fost nemulţumit de joc...

- Nu sunt antrenor principal. Nu mă pricep în diferitele scheme de joc. Ştiu ce înseamnă curajul, dăruirea. Am fost sigur că astăzi la noi a venit o echipă lipsită de oarecare obiective tactice şi băieţii vor demonstra mai mult spirit de echipă. Mă refer acum la calităţile umane. În ceea ce priveşte cele profesionale - este un antrenor, să decidă el.

- În ciuda rezultatului final, sunteţi mulţumit de evoluţia anumitor jucători, spre exemplu Alexandru Bejan?

 - Sunt mulţumit de trei jucători. Printre aceştia este şi Bejan, celorlalţi doi nu le voi da numele. Nu aş vrea acum să remarc pe cineva. Dar totuşi, Bejan este bravo.

- Este adevărat că Pavlov a fost trimis la echipa a doua?

- Nu este adevărat. Nu a jucat pentru echipa secundă şi nici nu s-a antrenat acolo. În orice echipă sunt probleme şi controverse. Şi acum după meciul cu «Sheriff» sunt probleme şi controverse - e ceva nomal. Pentru că unii jucători se concentrează bine la joc, alţii mai puţin bine, iar unii - sunt vedete. Fotbalul - este un joc de echipă. Când toţi sunt concentraţi la maximum, atunci este bine. Când toţi sunt în derută, primim ceea ce avem. Am pierdut şi ne-am complicat şi mai mult situaţia din campionat. Acum, aşa înţeleg că «Tiraspol» va obţine puncte în meciul cu «Sheriff», şi va rămâne doar un singur loc care va duce în cupele europene.

- După această înfrângere vor surveni ceva schimbări în echipă?

- Se va schimba dispoziţia.

- Aţi filmat meciul cu 7 camere, veţi urmări din nou anumite momente?

- Am filmat meciul cu atâtea camere pentru ca să ne asigurăm de tot haosul care se întâmplă la un meci cu «Sheriff». Vrem doar să fie un arbitraj normal şi obiectiv. Aici la Chişinău se primeşte, dar la Tiraspol - nu. Nu am ce să contest arbitrajul. 7 camere au fost pentru aceea ca să arătăm reluările ocaziilor periculoase şi a golurilor. E ceva normal. E bine pentru toţi pentru că oamenii vor putea vedea un reportaj video normal. Păcat că am pierdut şi că am jucat aşa. Multe nu ne-a reuşit. Desigur că suntem dezamăgiţi, dar nu cedăm şi mergem mai departe.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑