Pustai, dezlănțuit: "Își bate joc de noi oricine poate"



01 декабря 2013

 

></p><p>Remiza de duminică a vicecampioanei <strong>Pandurii Târgu Jiu</strong>, 1-1 pe terenul <strong>Coronei Brașov</strong> l-a enervat la culme pe antrenorul <strong>Cristian Pustai</strong>.</p><p>Tehnicianul grupării gorjene a acuzat arbitrajul lui <strong>Sebastian Colțescu</strong> - în principal eliminarea lui<strong> Paul Anton</strong> - programarea meciurilor gorjenilor și chiar programarea a două etape din retur în decembrie, deși condițiile de pregătire și de joc sunt extrem de slabe.</p><p><em><strong>, afirmă antrenorul de la Pandurii, a doua reprezentantă a României în grupele unei competiții continentale, în acest sezon.

Pustai speră ca formația din Târgu Jiu să câștige în ultimul meci din grupele UEFA Europa League, pe teren propriu cu Pacos de Ferreira, deși anticipează un parcurs fără strălucire, în campionatul viitor. "Încercăm să aducem trei puncte pentru coeficientul de țară și noi să prindem cumva locul 8 sau 9 în campionatul următor și să își mai și bată joc de noi oricine poate. Și cu programări, tot!", spune omul care a dus-o pe Pandurii pe locul al doilea în Liga 1, în stagiunea precedentă.

"Cred că au obosit, e normal să obosească, după atâtea meciuri. Suntem plecați de marți de acasă, acum o să mergem mai departe în București, să jucăm Cupa. Avem mulți accidentați și ne antrenăm pe unde putem, pe gheață sau zăpadă. Nu ne întreabă nimeni dacă mai vrem sau nu să se joace aceste ultime etape din an. De fapt, noi trebuie tot timpul să ne supunem ordinelor. Jucăm joi noapte și duminică, dacă se poate, cât mai devreme, să nu fie multe ore. Aproape că îmi pare rău de parcursul european, fiindcă efectiv suntem decimați. O să ducem competiția până la capăt și asta e. Până la urmă e un punct câștigat, iar gazdelor nu am ce să le reproșez.", a declarat Cristian Pustai, la finalul meciului Corona Brașov - Pandurii 1-1 (VIDEO și DETALII AICI).

"Anton a fost eliminat. Nu știu cine mai joacă. Mai trebuia ca domnul arbitru, în neglijența și impertinența lui, la acea busculadă să mai dea vreo doi-trei afară și să ne ducem să jucăm în Cupă cu juniorii, ca să aibă și ei jocuri în picioare. Nu am acuzat și nu voi acuza niciodată arbitrii, dar dintr-un meci important pentru ambele echipe, el a ieșit în evidență. Jocul și așa era îngreunat, de terenul greu.", a adăugat tehnicianul gorjenilor.

Pustai a continuat cu acuzele la adresa centralului Sebastian Colțescu, imputându-i acestuia inclusiv felul în care a gestionat faza tensionată de pe final: "Mai stăm plecați încă două săptămâni și nu ne vedem copiii și familiile. Normal că cedează nervii, mai ales dacă ne provoacă. De ce nu cedează în Europa League? Nu am primit cartonașe roșii, nu am fost eliminați, acolo se arbitrează altfel. Avea dreptate domnul Porumboiu, care spunea că sunt arbitri care nu au valoare, dar îi ținem în lot.".

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI CORONA BRAȘOV - PANDURII TÂRGU JIU 1-1

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑