Iniesta: "Un an bun pentru noi ar însemna să câștigăm toate competițiile"



 

></p><p><strong>Barcelona</strong> este gata să reia lupta pentru păstrarea titlului în Primera Division. <span style=Duminică, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, catalanii joacă pe teren propriu împotriva echipei lui Săpunaru, Elche. Barca are planuri mari pentru 2014.

"Un an bun pentru noi ar însemna să câștigăm toate competițiile. Când ai asemenea obiective, trebuie să-ți dorești să câștigi totul. Trebuie să facem asta pentru club, pentru jucători, pentru istorie, pentru echipă și pentru tot ce am realizat în sezonul trecut" a declarat Iniesta.

Barcelona este lider în Primera Division, la egalitate de puncte cu Atletico Madrid, dar cu golaveraj mai bun decât trupa lui Simeone. La meciul cu Elche, catalanii nu se vor baza pe Messi. Balonul de Aur s-a întors din Argentina, unde s-a tratat după accidentarea suferită la începutul lunii noiembrie, dar va fi apt sută la sută abia la derby-ul cu Atletico Madrid, din 11 ianuarie.

"Este una dintre veștile bune din noul an. Sperăm că se simte bine, că nu va mai avea alte neplăceri și că va demonstra că a fost mereu numărul unu" a mai spus mijlocașul Barcelonei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑