Thomas Diethart a câştigat a doua etapă a ediţiei cu numărul 62 din Turneul celor Patru Trambuline (VIDEO)



 

A doua etapa din Turneul Celor 4 Trambuline, celebrul concurs de sărituri cu schiurile desfăşurat la cumpăna dintre ani şi care a ajuns la ediţia a 62-a, a fost câştigată de sportivul austriac Thomas Diethart. Acesta a câştigat ambele manşe cu sărituri de peste 140 de metri şi a preluat şi conducerea în clasamentul general.

Austriacul Thomas Diethart a câştigat a doua etapă a ediţiei cu numărul 62 din Turneul celor Patru Trambuline la sărituri cu schiurile, rundă disputată în localitatea germană Garmisch Partenkirchen. Este primul succes în Cupa Mondială din cariera săritorului în vârstă de 21 de ani care dominase şi sesiunea de calificări a etapei, disputată în ajun.

Diethart a fost singurul care a reuşit sărituri de peste 140 de metri, stabilind această performanţă în ambele manşe. La prima serie, austriacul a sărit 141 de metri, iar în runda secundă săritura sa a măsurat 140,5 metri. Astfel, totalul său a fost de 296,1 puncte. Pe poziţia secundă, la peste 10 puncte în urmă, a fost un alt austriac, Thomas Morgenstern, iar pe trei a încheiat elveţianul Simon Ammann, câştigătorul primei etape a turneului.

Clasamentul Turneului celor 4 Trambuline la jumătatea competiţiei este condus de Diethart, care are un total de 593,4 puncte. Morgenstern este al doilea, iar Ammann a coborât pe locul trei.

Etapa a treia a turneului are loc în localitatea austriacă Innsbruck, pe 4 ianuarie, iar ultima rundă este programată pe 6 ianuarie, la Bischofshofen, tot în Austria.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑