Kevin Durant a jucat primul meci, după ce s-a accidentat



 

Kevin Durant s-a refăcut după accidentare şi a jucat primul meci după o pauză de două luni. El a fost cel mai bun jucător al echipei sale Oklahoma City Thunder în meciul cu Phoenix Suns.

Kevin Durant, cel mai bun jucător al sezonului trecut din Liga Nord-Americană de Baschet, a avut parte de o revenire cu succes  după o accidentare. El a marcat 44 de puncte pentru Oklahoma City Thunder în partida cu Phoenix Suns, iar echipa lui Durant s-a impus după prelungiri cu scorul de 137-134.

Durant nu a putut evolua în ultimele șase jocuri disputate de Oklahoma City din cauza unei entorse la glezna dreaptă, după ce absentase deja de la primele 17 meciuri ale sezonului, în urma unei operații la piciorul drept.

Într-un alt meci, Cleveland Cavaliers, fără starul LeBron James, accidentat la genunchiul stâng, a fost învinsă categoric în deplasare de Milwaukee Bucks cu scorul de 96-80.

San Antonio Spurs a obţinut o victorie dificilă în meciul cu New Orleans Pelicans.Campioana a învins doar după prelungiri cu scorul de 95-93. Argentinianul Ginobili a fost jucătorul partidei, marcând 26 de puncte pentru echipa învingătoare.

Los Angeles Clippers a învins categoric pe teren propriu formaţia New York Knicks cu scorul de 99-78, iar Houston Rockets s-a impus în faţa grupării Charlotte Hornets cu 102-83.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑