Denis Cheryshev a marcat pe Camp Nou la exact 17 ani după ce o făcuse şi tatăl său



02 февраля 2015

 

**VIDEO** Denis Cheryshev a marcat pe Camp Nou la exact 17 ani după ce o făcuse şi tatăl său

Denis Cheryshev a deschis scorul pentru Villarreal în meciul de pe Camp Nou cu FC Barcelona, din etapa a 21-a din La Liga, călcând astfel pe urmele tatălui său, care reuşise acelaşi lucru cu exact 17 ani înainte.

Pe 1 februarie 1998, tatăl lui Denis Cheryshev, Dmitri, care evolua pentru Sportig Gijon, înscria pe Camp Nou, într-o partidă pe care catalanii au câştigat-o cu 2-1, graţie unei duble a brazilianului Rivaldo.

În acea perioadă, pentru gruparea blau-grana evolua şi actualul antrenor al Barcelonei, Luis Enrique, care s-a aflat pe teren 71 de minute, înainte de a fi înlocuit de Ciric.

Dmitri Cheryshev a venit în Spania în 1996, unde a trecut pe la Gijon (1996-2001) şi Burgos (2001-2002), pentru a-şi încheia cariera la Aranjuez.

Fiul său, Denis, este un produs al academiei lui Real Madrid, club care l-a împrumutat la Sevilla, în sezonul trecut, şi la Villarreal. În actuala stagiune, atacantul rus de 24 de ani a marcat de patru ori, inclusiv reuşita de pe Camp Nou, în 19 apariţii.

Golul înscris împotriva catalanilor a fost al doilea consecutiv pentru Cheryshev, care punctase şi în etapa trecută, în victoria obţinută în faţa celor de la Athletic Bilbao.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑