Sevilla-Espanyol 3-2. Andaluzii s-au răzbunat pentru eliminarea din Cupa Spaniei



02 февраля 2015

 

**Sevilla-Espanyol 3-2.** Andaluzii s-au răzbunat pentru eliminarea din Cupa Spaniei

Sevilla a învins-o cu 3-2 pe Espanyol în cel mai spectaculos meci al etapei din Spania. Partida a marcat un moment istoric în fotbal. Patru portari diferiţi au încasat gol aseară pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Sevilla și-a luat revanșa după eliminarea din sferturile Cupei Spaniei, la capătul unui meci nebun, care a marcat un moment istoric în fotbal - patru portari au încasat gol pe Ramon Sanchez Pizjuan. Oaspeții au deschis scorul după un sfert de oră. Salva Sevilla a fost faultat în careu de Beto, care a scăpat doar cu cartonaș galben, iar Christian Stuani a transformat lovitura de pedeapsă.

A fost al optulea gol al uruguayanului în acest sezon din La Liga. Gazdele au ripostat imediat și au trecut pe lângă egalare în minutul 21. Kiko Casilla a intervenit miraculos în două râduri în fața lui Iago Aspas. Portarul lui Espanyol a fost însă învins peste cinci minute, la execuția de senzație a lui Diogo Figueiras, același jucător care marcase un gol fabulos și în duelul din Cupă, de joi.

Sevilla a trecut în avantaj cu zece minute înainte de pauză, prin Vitolo, iar în finalul primei reprize Casilla a fost eliminat pentru un henț comis în afara careului. După 2-1 la pauză și cu un om în plus pe teren, echipa lui Unai Emery a irosit două șanse rarisime: în două minute și Iborra și Iago Aspas au trimis în bară (65, 67). Espanyol a restabilit egalitatea în minutul 77, după șutul fabulos al lui Victor Sanchez.

Ultimul cuvânt l-a avut, însă, Aspas, care a adus victoria andaluzilor din pasa lui Bacca. După 3-2 cu Espanyol, Sevilla va juca miercuri restanța cu Real Madrid, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 21:45.

ECHIPELE

Sevilla: Beto (Sergio Rico, 46) - Diogo Figueiras, Arribas, Kolodziejczak, Fernando Navarro - Iborra, Daniel Carrico - Aleix Vidal, Ever Banega (Bacca, 79), Vitolo (Denis Suarez, 78) - Iago Aspas
Antrenor: Unai Emery

Espanyol: Casilla - Javi Lopez, Colotto, Moreno (Alvaro Gonzalez, 34), Juan Fuentes - Victor Sanchez, Abraham, Canas, Paco Montanes (Sergio Garcia, 46) - Stuani, Salva Sevilla (Pau Lopez, 42)
Antrenor: Sergio Gonzalez Soriano

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑