AC Milan - Parma 3-1. Menez, implicat în 11 din ultimele 13 goluri ale trupei lui Inzaghi



02 февраля 2015

 

**AC Milan - Parma 3-1.** Menez, implicat în 11 din ultimele 13 goluri ale trupei lui Inzaghi

AC Milan a învins-o cu 3-1 pe ultima clasată din Serie A, Parma, şi a obţinut prima victorie din ultimele şase etape. Menez a fost din nou omul meciului pentru milanezi, cu două goluri şi o pasă decisivă.

Jeremy Menez (27 de ani) i-a adus Milanului prima victorie a anului în Serie A. Cu Parma, francezul a deschis scorul după 16 minute, când a transformat un penalty acordat pentru un henţ la Rodriguez.

Ultima clasată din Peninsulă a egalat opt minute mai târziu, printr-un fost jucător al Milanului, Nocerino. În minutul 32, fundaşii centrali ai milanezilor, Alex şi Rami, au trecut pe lângă gol la aceeaşi fază. Parma a trecut printr-o situaţie similară în minutul 38, când Diego Lopez a făcut o dublă paradă la Nocerino şi Varela.

Omul care a reuşit dubla şi în tur, Menez, a făcut 2-1 după 56 de minute. Francezul a ajuns la 12 goluri şi este al doilea marcator din Serie A, la egalitate cu Higuain.

La primul meci al sezonului, fostul jucător al Parmei, Zaccardo, a stabilit scorul final. Pasa decisivă a venit de la Menez, jucător implicat în 11 din ultimele 13 goluri ale Milanului. Cu primul succes din ultimele şase etape, echipa lui Pippo Inzaghi a urcat pe locul opt în clasament.

AC Milan - Parma 3-1
Au marcat: Menez 17-penalty și 57, Zaccardo 76 / Nocerino 24

AC Milan: Diego Lopez - Zaccardo, Alex, Rami, Bocchetti - A. Poli, Van Ginkel (M. Essien 46) - K. Honda, J. Menez (Pazzini 81), Cerci - Destro (Muntari 74)
Antrenor: Filippo Inzaghi

Parma: Mirante - Santacroce (Rispoli 60), A. Costa, Lucarelli, Gobbi - Nocerino, Mariga (J. Mauri 65), Galloppa - Silvestre Varela (Haraslin 77)Palladino, C. Rodriguez
Antrenor: Roberto Donadoni


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑