AS Monaco - Lyon 0-0. Monegascii au oprit seria de şapte victorii a liderului din Ligue 1



02 февраля 2015

**AS Monaco - Lyon 0-0.** Monegascii au oprit seria de şapte victorii a liderului din Ligue 1

Monaco a încurcat-o pe Lyon în cursa pentru titlu din Franţa. Remiza albă din Principat le-a ajutat pe Marseille şi pe campioana PSG să se apropie la două puncte de lider.

Seria de şapte victorii în campionat s-a oprit pentru Lyon pe terenul lui Monaco. În derby-ul etapei, echipa lui Houbert Fournier a ratat prima la şutul lui Gourcuff.

Fără golgheterul Lacazette, accidentat, liderul a mai avut o ocazie la acţiunea lui Fekir, închis excelent de Subasic.

Monegascii au replicat la lovitura de cap a lui Berbatov, care a trimis în bară.

Imediat după pauză Monaco a marcat, după o centrare a lui Ferreira Carrasco, dar golul nu a fost validat din cauza unui offside inexistent la Wallace.

Cu 20 de minute înainte de final, Fabinho a luat o acţiune pe cont propriu, însă a tras slab, iar Anthony Lopes a reţinut.

Wallace l-a calcat pe Umtiti, un gest care i-a scapat arbitrului Benoit Millot, iar meciul s-a încheiat cu execuţia slabă a lui Kurzawa, după pasa lui Bernardo Silva.

Cu remiza albă, Monaco a ajuns la 797 de minute fără gol primit, în timp ce Lyon mai are doar două puncte avans faţă de Marseille şi PSG. Nici lyonezii nu-au mai încasat gol de 572 de minute.

Monaco: Subasic - Fabinho, Wallace, Raggi (Carvalha 39), Kurzawa - Toulalan, Moutinho - Dirar (Martial 75), Bernanrdo Silva, Ferreira Carrasco - Berbatov

Antrenor: L. Jardim

Lyon: A. Lopes - Jallet, Bisevac (Rose 18), Umiti, Dabo - Ferri, Gonalons, Tolisso - Gourcuff (Ghezzal 69) - Benzia (Cornet 80), Fekir

Antrenor: H. Fournier

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑