Arsenal Londra s-a distrat cu Aston Villa în etapa a 23-a a Campionatului Angliei



02 февраля 2015
Foto: theguardian.com

Arsenal Londra s-a distrat cu Aston Villa în etapa a 23-a a Campionatului Angliei. "Tunarii" s-au impus pe teren propriu cu scorul de 5-0. Theo Walcott a reuşit să marcheze pentru Arsenal primul gol după o pauză mai bine de un an.

Arsenal Londra a obţinut cea mai categorică victorie din acest sezon în Campionatul Angliei. Formaţia pregătită de Arsene Wenger a învins pe teren propriu Aston Villa cu scorul de 5-0.

Giroud a deschis scorul în minutul 8, iar Ozil a dublat avantajul gazdelor la începutul reprizei secunde. Theo Walcott a majorat scorul la 3-0, înscriind primul gol după 396 de zile.

Cazorla a înscris golul patru după ce a transformat un penalty în minutul 75, iar Hector Bellerin a stabilit scorul final în prelungiri. Arsenal este pe locul cinci în Premier League, în timp ce Aston Villa ocupă locul 16, cu 22 de puncte.

Chelsea a rămas lider în clasament după ce a remizat cu a doua clasată, Manchester City, scor 1-1. Tot în această etapă, Liverpool a învins West Ham United cu 2-0, iar Manchester United s-a impus în faţa formaţiei Leicester City cu 3-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑