EXCLUSIV Chiricheș: "Nu mă gândesc să plec de la Tottenham! O să vină și momente mai bune"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Chiricheș:

VIDEO Chelsea - Tottenham 2-0. Chelsea a câștigat primul trofeu în 2015, Cupa Ligii Angliei, după victoria obținută în fața rivalei londoneze, Tottenham, scor 2-0, în ultimul act al competiției.

Deși a fost anunțat titular de o parte a presei din Anglia, Vlad Chiricheș nu a jucat niciun minut împotriva lui Chelsea, însă fostul fundaș al Stelei nu se gândește la plecare și așteaptă să-și câștige locul de titular la Tottenham.

"Este decizia antrenorului, o respect și trebuie să lupt în continuare, să mă antrenez bine, iar când am ocazia să joc și să o fac cât pot de bine. Nu pot spune că am avut o discuție cu antrenorul, dar probabil asta a simțit dânsul. Nu pot să spun că el nu mă place, dar probabil gândește cu totul altceva și nu corespunde cu ce joc eu la momentul acesta.
Normal, când vezi stadionul acesta (n.n. Wembley) și atmosfera, atunci regreti că nu ești pe teren, dar asta e. O să vină și momente mai bune pentru mine!", a spus Chiricheș, într-un interviu oferit pentru Digi Sport.

Deși mai prinde rar echipa lui Tottenham, Chiricheș nu are de gând să plece la o altă echipă, cu toate că în această iarnă s-a tot scris despre interesul celor de la AS Roma pentru el.

"Eu rămân în continuare concentrat aici, îmi doresc să evoluez cât mai mult și sper să am posibilitatea și șansa să joc. Nu mă gândesc la o plecare, îmi doresc foarte mult sa joc pentru clubul meu", a mai afirmat Chiricheș.

Chiricheș, despre postul de fundaș dreapta: "Nu sunt foarte obișnuit, normal, jucând de la 14-15 ani fundaș central. E puțin mai dificil să te acomodezi cu poziția nouă. Am încercat pe cât posibil să joc cât mai bine și pe acea poziție".

Aflat la un ciclu de perfecționare la Londra, Ionuț Badea a asistat și el la victoria lui Chelsea cu Tottenham. Secundul naționalei a ținut să-l încurajeze pe Chiricheș.

"Vlad este o persoană excepțională, un băiat care tot timpul a fost preocupat de partea profi a jocului și nu e întâmplător că a ajuns la o echipă de asemenea nivel. Dacă i se va acorda șansa, el o va fructifica până la capăt", a declarat Badea pentru Digi Sport.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑