ICIM Arad - CSM Targoviste 76-78. Campioana s-a calificat în finala Ligii Naţionale



 

**VIDEO** ICIM Arad - CSM Targoviste 76-78. Campioana s-a calificat în finala Ligii Naţionale

Jucătoarele de la CSM Târgovişte sunt din nou în finala Ligii Naţionale de baschet. Campioanele au câştigat dubla cu ICIM Arad şi vor lupta pentru trofeu cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

CSM Târgovişte a câştigat derby-ul cu ICIM Arad şi s-a calificat în finala Ligii Naţionale. După victoria de pe teren propriu, cu 79-53, campioanele s-au impus şi în deplasare.

Ancuţa Stoenescu a fost cea mai bună marcatoare pentru CSM, cu 22 de puncte, la egalitate cu jucătoarea gazdelor, Katherine Pluffe.

CSM Târgovişte va da piept în ultimul act cu liderul sezonului regulat, Sepsi Sfântu Gheorghe, care a trecut în semifinale de Universitatea Alba Iulia.

"Aradului i-a lipsit publicul. Întodeauna un meci Arad-Târgovişte umplea sala. Astăzi, din păcate, nu a fost chiar atât de plină, iar noi am profitat de această şansă", a declarat Ancuţa Stoenescu.

De cealaltă parte, Katherine Pluffe a spus că "prestaţia noastră a fost mult mai bună, am jucat agresiv şi am dat totul pe teren. Am ratat nişte aruncări şi ştiu că o să ne simţim rău după meci, însă putem rămâne cu impresia că ne-am dat siliţa".

În acelaşi timp, antrenorul celor de la CSM, Dan Fleşeriu, consideră că diferenţa a fost făcută de moralul mai bun al elevelor sale.

"Cred că am plecat cu un moral mult mai bun decât ele, după victoria pe care am reuşit-o la Târgovişte la aşa multe puncte diferenţă. Nu cred că valoarea echipelor este la diferenţa aceea, cred că valoarea e la diferenţa asta, când se decide la o aruncare", a explicat Fleşeriu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑