Micii hocheişti de la Steaua Rangers fac sacrificii şi visează să joace în NHL



 

**VIDEO** Micii hocheişti de la Steaua Rangers fac sacrificii şi visează să joace în NHL

Lipsa unui patinoar în Bucureşti nu îi opreşte pe micuţii hocheişti ai Stelei să viseze. Cu gândul de a ajunge în NHL, juniorii roş-albaştri se antrenează, în fiecare dimineaţa, de la ora 6, într-un mall din Capitală.

Micuţii hocheişti ai Stelei sunt gata de orice sacrificiu pentru a-şi împlini visul. Şi o demonstrează zi de zi la antrenamente, la care ajung trezindu-se foarte devreme. Nu le este deloc uşor.

"Pentru unii, urmează şcoala dimineaţă. Pentru alţii, şcoala după-amiază. Cei care se duc dimineaţa, ajung obosiţi. Au existat cazuri când au adormit pe bancă", a povestit Valentin Dragomir, preşedintele Steaua Rangers.

Ora de antrenament nu este singura problema a hocheiştilor roş-albaştri.

"Lumina se aprinde abia la 7 fără un sfert. Cred că e destul de complicat să te antrenezi, să vezi pucul acela pe întuneric. Este un sistem electronic care iluminează acest mall şi ni s-a spus că mai devreme de această oră nu se poate aprinde lumina", a explicat antrenorul Răzvan Lupaşcu.

Aceste neajunsuri se observă cel mai bine atunci când micii sportivi înfruntă alte echipe.

"Când mergem în deplasare, toate echipele au patinoar, au gheaţă şi se pot pregăti. Noi nu putem să facem joc pe această gheaţă, pentru că e prea mic patinoarul", spune Daniel Gheorghiu, unul dintre hocheiştii de la Steaua Rangers.

Cu toate acestea, steliştii visează că vor ajunge într-o zi să joace în cea mai puternică ligă a lumii, NHL. Washington Capitals sau Toronto Maple Leafs sunt echipele la care micii hocheişti speră să ajungă în anii următori.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑