Dănciulescu, despre scandalul Teja-Stanciu: ”E regretabil, ar fi putut lăsa loc de bună ziua”



 

**VIDEO** Dănciulescu, despre scandalul Teja-Stanciu: ”E regretabil, ar fi putut lăsa loc de bună ziua”

După cearta televizată dintre Mihai Teja și Daniel Stanciu, în direct la Digi Sport, managerul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, care a lucrat cu amândoi și îi apreciază în mod egal, crede că fostul antrenor al alb-roșiilor și președintele clubului nu au procedat corect.

”E regretabil, eu nu aș fi procedat așa. Important era ca ei doi să se întâlnească, să discute, să lămurească tot ce aveau de spus, pentru că e păcat. Eram o echipă, plecaserăm la drum toți trei...

Eu spun că Daniel e unul dintre cei mai buni conducători din România. A avut rezultate peste tot pe unde a fost. Și Mihai Teja este un antrenor foarte-foarte bun, vă spun sincer, am stat lângă el, am văzut cum lucrează, foarte profesionist. Eu cred că fiecare va avea succes în activitatea sa, dar sunt convins că ar fi putut lăsa loc de bună ziua. Cine știe, peste ani, poate cei doi vor lucra iar împreună”, a declarat Dănciulescu, în direct, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fostul golgheter al lui Dinamo spune că, chiar dacă i s-a cerut în ultima vreme să ”stea mai în spate”, nu se va dezice niciodată de antrenorul Mihai Teja, cu care a pornit la drum.

”Au fost niște lucruri pe care nu le cunosc eu foarte îndeaproape, dar vă spun sincer: Mihai este un antrenor foarte-foarte bun. Eu nu m-am dezis de el și nu mă dezic, putea să fie oricare alt antrenor. Eu sunt tipul de om care merge cu un om până la capăt. Și cu echipa cu care sunt.

Dar mi s-a spus la un moment dat că trebuie să stau puțin mai în spate, așa că stau mai în spate. Așa cum, de foarte alte multe ori, mi s-a spus să stau în față și am stat în față, le-am luat eu în cârca mea. Au fost multe momente, în cei 15 ani la Dinamo. Eu știu cum sunt, ce am făcut pentru clubul ăsta și cum am fost ca individ și ca om, față de echipă și de suporteri. Pot să ies mereu cu capul sus, nu mă arată nimeni cu degetul pe stradă. Nu mă interesează de ceilalți”, a mai declarat Dănciulescu.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑