Mihai Stoichiţă explică relaţia rece dintre Becali şi Gâlcă: "Poate s-a văzut cu alţi antrenori"



 

**VIDEO** Mihai Stoichiţă explică relaţia rece dintre Becali şi Gâlcă:

Nesiguranța postului de antrenor este o problemă mai veche la Steaua, iar șederea lui Costel Gâlcă pe banca din Ghencea și în sezonul viitor este condiționată de câștigarea celor trei trofee pentru care luptă campioana în 2015 - titlul, Cupa și Cupa Ligii.

Patronul nu s-a întâlnit cu antrenorul Costel Gâlcă, în cele cinci zile de libertate pe care le-a primit, lucru recunoscut şi de tehnician, după amicalul cu Farul Constanţa. "Chiar dacă patronul a fost liber, nu am apucat să vorbesc cu el".

Un alt antrenor care a lucrat cu Becali, Mihai Stoichiţă, a oferit un motiv pentru care cei doi nu au stat faţă în faţă decât o dată, înainte de instalarea în funcţie a fostului internaţional român.

"Poate este o relaţie care nu este la un nivel foarte ridicat al temperaturii. Poate s-a văzut cu alţi antrenori, cine ştie. Poate s-a văzut cu lume mai apropiată inimii lui decât e Costel. Sigur s-a văzut cu cei din conducerea Stelei", a comentat Stoichiţă la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Gaz Metan Mediaş - Steaua, partidă din etapa a 24-a din Liga I, se va desfăşura duminică, de la ora 20:30, şi va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑