*** CSM Digi Oradea- Dinamo 10-7. Bihorenii au început perfect seria de meciuri din semifinală



 

*VIDEO** CSM Digi Oradea- Dinamo 10-7. Bihorenii au început perfect seria de meciuri din semifinală

CSM Digi Oradea a învins, cu 10-7, Dinamo, în primul meci al semifinalei Superligii Naţionale la polo. Cele două echipe se vor întâlni din nou vineri, de la ora 18:45, în direct la Digi Sport 3. În ultimul act se va califica echipa care va obţine trei victorii.

CSM Digi Oradea a început perfect seria meciurilor cu Dinamo, din semifinalele Superligii Naționale. Câștigători ai ultimelor opt titluri, bihorenii au preluat rapid inițiativa și conduceau la finalul primei reprize cu 5-1. Cu antrenorul Andrei Iosep în tribună, suspendat pentru acest meci, Dinamo a replicat în actul secund. Bucureștenii au înscris de două ori consecutiv, însă CSM Digi a revenit și a refăcut diferența de patru goluri până la pauza mare, 7-3.

Schema cerută de secundul Adrian Vamos i-a ajutat pe dinamoviști să se apropie la numai două goluri de adversari, 8-6. Dorin Costrăș, antrenorul campioanei, a reacționat și el.

Orădenii au preluat din nou controlul și s-au impus cu 10-7. Cel de-al doilea meci al semifinalei CSM Digi Oradea-Dinamo este programat vineri, de la ora 18:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3.

”Dinamo nu e echipă slabă, se vede că Iosep face foarte bine cu echipa asta, disciplină și se știe ce joacă fiecare în fiecare moment”, a declarat Gojko Pijetlovic, de la CSM Digi.

”Exceptând prima repriză, în care Oradea a început bine meciul și a avut 5-1, celelalte trei eu zic că am făcut o partidă bună, însă ne-am trezit târziu”, a spus și dinamovistul Dragoș Stoenescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑