Un fost antrenor al CFR-ului anunţă motivul prăbuşirii. "A plecat comandantul, adică eu"



 

**VIDEO** Un fost antrenor al CFR-ului anunţă motivul prăbuşirii.

CFR Cluj a ratat şi ultimul obiectiv al acestui sezon, după ce a fost eliminată în semifinalele Cupei României de rivala U Cluj, după executarea loviturilor de departajare.

Gruparea din Gruia nu are nicio victorie în cele 8 meciuri disputate, în toate competiţiile, în 2015, şi a rămas pe ultimul loc în Liga I, motiv pentru care Eugen Trică a demisionat după partida de pe Cluj Arena.

La 4 februarie, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotărârilor Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), în speţă neachitarea datoriilor către cinci fotbalişti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi scăderea a câte patru puncte pentru fiecare dosar, 24 de puncte în total.

Fostul antrenor al ardelenilor, Vasile Miriuţă, a explicat motivul prăbuşirii echipei care a câştigat trei titluri de campioană a României în perioada 2008-2012.

"Pe mine nu m-a dat nimeri afară, nici la Piatra Neamţ, nici la Cluj. La CFR, au rămas 7-8 jucători de calitate, dar au plecat liderii, Felgueiras, Monroy şi Rada, plus comandantul, care am fost eu. Mai vorbesc cu băieţii şi, din ce am înţeles, salariile sunt la zi.

Eu, când am fost acolo, mi-am luat salariul. Eu am lucrat câteva luni pe gratis cu jucătorii de acolo şi, când am intrat pe teren, am uitat de toate problemele. Eu sper să îşi revină, să îşi ia punctele înapoi şi să rămână în Liga I. Sunt sigur că îmi voi lua şi eu banii, şi ceilalţi, dar va dura", a declarat tehnicianul în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

Astra Giurgiu - CFR Cluj, meci din etapa a 24-a din Liga I, se dispută sâmbătă, de la ora 18:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑