San Antonio Spurs a învins Orlando Magic şi s-a calificat în paly-off-ul din NBA pentru 18-a oară



foto: stevebonini.com

San Antonio Spurs va juca şi în acest sezon în play-off-ul Ligii Nord-Americane de baschet. Echipa antrenată de Gregg Popovich şi-a asigurat biletul pentru această fază a competiţiei, după ce a învins Orlando Magic.

Campioana în exerciţiu din NBA, San Antonio Spurs are acces pentru a 18-a oară consecutiv în play-off. Spurs şi-a asigurat calificarea, după ce a învins în deplasare Orlando Magic cu scorul 103-91.

Baynes şi Harris au fost cei mai buni marcatori ai echipei învingătoare. Ei au reuşit să înscrie câte 18 puncte pentru oaspeţi.

Într-un alt meci, Indiana Pacers, finalista Conferinţei de Est anul trecut, este aproape de a rata calificarea în play-off. Pacers a fost învinsă cu scorul de 100-87 de Boston Celtics, suferind astfel a noua înfrângere în ultimele 11 meciuri.

Dirk Nowitzki a ajuns la 28.004 puncte marcate de-a lungul carierei, devenind al şaptelea jucător din istoria NBA care atinge această cifră.

Jucătorul echipei Dallas Mavericks a înscris 18 puncte în partida cu Oklahoma City Thunder, câştigată de formaţia lui Nowitzki cu scorul de 135-131.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑