Chipciu, despre forma sa slabă: ”Pierd multe mingi, nu sunt calculat”. Ce își dorește de la fanii Stelei la Derby



dinamo steaua mai 2015Chipciu, despre forma sa slabă: **”Pierd multe mingi, nu sunt calculat”.** Ce își dorește de la fanii Stelei la Derby

Cu o zi înaintea derby-ului Dinamo-Steaua, Alex Chipciu a acordat pentru Digi Sport un interviu în care a fost de-o sinceritate dezarmantă. A vorbit despre situaţia echipei, despre motivele pentru care randamentul său este mai slab ca anul trecut. Mai mult, are o dorinţă incredibilă, aceea ca fanii Stelei să vină la meci chiar dacă n-ar scanda nimic.

Dinamo - Steaua, derby-ul campionatului, se va juca duminică, 3 mai, de la ora 21:00, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Două dintre imaginile legate de suporterii Stelei care i s-au întipărit în memorie lui Chipciu sunt total contradictorii. Prima este una foarte recentă, de la meciul cu ASA Tg. Mureş. La care au fost prezenţi aproape 16.000 de spectatori, chiar dacă locurile tradiţionale în care stau membrii celor două facţiuni ale galerilei, Nordul şi Sudul, au rămas goale. La final, chiar dacă Steaua a fost învinsă şi, astfel, sunt şanse foarte mari să piardă şi campionatul, "erau mulţi oameni care ne-au aplaudat. Normal că erau şi unii foarte nervoşi, până la urmă pierdusem, dar şi mulţi care aplaudau. Am fost extrem de impresionat şi le mulţumesc".

Cel de-al doilea moment care nu i se poate şterge din memorie a fost în mai 2013, la Dinamo-Steaua 0-2. "Ţin minte derby-ul în care mi-am rupt eu piciorul. Suporterii noştri se obişnuiseră cu victoriile contra lui Dinamo şi stăteau pe scaune fără să cânte. Chiar au pus un banner 'Urmează piesa de teatru'. Atunci mi s-a părut ciudat, dar acum mi-ar plăcea să vină, măcar să fie prezenţi la meci, chiar dacă nu ar cânta. Acum nu ştiu dacă se vor răzgîndi şi ce se va întâmpla duminică seară, dar mi-e greu să cred că se va schimba ceva".

Chipciu, care în acest campionat a evoluat în 22 de meciuri şi a marcat doar de trei ori, e conştient că nu a mai avut realizările din sezonul trecut. "Am vorbit mult cu Mister, şi cu Dică, antrenorul secund, discut. Mereu vorbesc cu ei, să găsim soluţii! Poate anul trecut, când aveam alt stil, recuperam foarte multe mingi sus, stăteam în presing non-stop. Puteam să joc şi al doilea vârf, şi atacant. Pentru că mi-era foarte uşor, câştigam mingile acolo, sus. Ăsta e fotbalul care-mi place mie, să alerg şi să joc direct pe poartă, nu am răbdare să stau să pasez. Pierd multe mingi, nu sunt foarte calculat. Dar acum jucăm alt stil", a mai declarat Alex Chipciu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑