Pittsburgh Penguins a căștigat și cel de-al doilea meci cu San Jose Sharks din finala Cupei Stanley



Foto: sports.yahoo.com
Pittsburgh Penguins a căștigat și cel de-al doilea meci pe teren propriu în seria de până la 4 victorii cu San Jose Sharks din finala Cupei Stanley. "Pinguinii" au obținut victoria în over-time, după ce timpul regulamentar de joc s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, şi conduc în finală cu scorul general de 2-0.
Cel de-al doilea meci disputat la Pittsburgh a fost unul tensionat și, ca de obicei în această fază a competiției, de mare angajament fizic. Gazdele au ajuns în avantaj în repriza secundă graţie golului marcat de Phil Kessel. Acesta a profitat de câteva greşeli mari comise de adversari.
San Jose Sharks a egalat prin Justin Braun cu 5 minute inainte de finalul timpului regulamentar şi a dus partida în prelungiri.
Conor Sheary a fost eroul întâlnirii. Deja în minutul 3 al prelungirilor el a înscris golul victoriei şi a adus victoria lui Pittsburgh Penguins.
După două meciuri pe teren propriu, "pinguinii" conduc la general cu 2-0, dar seria se mută în California și următoarele două partide se vor disputa pe terenul "rechinilor".
Cel de-al treilea meci se va disputa în noaptea de sâmbătă spre duminică.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑