Tahar a fost convins rapid să semneze cu Steaua, pentru mirajul UCL: "Nu mi-a luat mult să mă decid!"



 

**VIDEO** Tahar a fost convins rapid să semneze cu Steaua, pentru mirajul UCL:

Aymen Tahar (25 de ani) este cel mai proaspăt transfer realizat de Steaua în această vară, iar mijlocașul algerian cu cetățenie engleză a explicat cum au decurs negocierile cu echipa campioană, în condițiile în care mijlocașul a avut și o ofertă de la Slovan Liberec.

Direct după primul antrenament efectuat în Austria alături de noii săi colegi, Tahar a declarat: "Am ales să vin aici pentru că e cea mai mare echipă din România și pentru că o să jucăm în UEFA Champions League sezonul acesta.

Am văzut ce impact are această echipă asupra fanilor și ceea ce înseamnă această echipă. Am mai avut câteva oferte. Una de la Slovan, dar înainte să o primesc pe cea de la Steaua. Când a venit cea de aici nu mi-a luat mult să mă decid!".

Mirel Rădoi a discutat pe îndelete cu noul său fotbalist, care evoluează pe postul pe care l-a acoperit fostul căpitan al Stelei: "Am vorbit cu el. S-a purtat foarte frumos și mi-a dat de înțeles că sunt dorit aici. A fost un jucător foarte bun și sper să mă ajute și pe mine. Cred că trebuie să îi ajung din urmă pe băieți. Depinde de cum o să decurgă următoarele săptămâni. Sunt foarte obosit, probabil că se și vede. Am stat și mult pe drum, dar mă simt bine".

Tahar vrea ca Steaua să reprezinte o rampă de lansare către Premier League: "Sunt convins că dacă o să muncesc mult o să fiu pregatit. Am făcut școală bună în Anglia.

O parte din prietenii mei au ajuns în Premier League și sunt convins că mă voi descurca, dacă mă pregătesc bine. E Steaua, deci toți jucătorii sunt foarte buni, dar întotdeauna concurența te face să joci mai bine".

Fostul mijlocaș de la Gaz Metan Mediaș a dezvăluit și care sunt idolii săi în fotbal: "Am crescut cu Steven Gerrard, dar cel mai mult îl admir pe Zidane!", a conchis Tahar.

5 goluri a marcat Tahar și a bifat și trei assisturi în cele 95 de partide disputate în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑