Khedira, accidentat de la primul meci la Juve, out pentru o lună! Va rata Supercupa și startul Seriei A



02 августа 2015

**Khedira, accidentat de la primul meci la Juve,** out pentru o lună! Va rata Supercupa și startul Seriei A

Marseille a învins-o pe Juventus cu 2-0 într-un meci amical disputat sâmbătă, 1 august, pe Stade Velodrome. Din păcate pentru ”Bătrâna Doamnă”, dincolo de înfrângere, a suferit o pierdere mult mai importantă. Germanul Sami Khedira s-a accidentat în minutul 24 al meciului, la prima sa apariție în tricoul bianconerilor, fiind scos pe targă de pe teren.

Neamțul, care a suferit o ruptură musculară la coapsa dreaptă, va lipsi în jur de o lună de pe terenul de joc, potrivit primelor estimări ale medicilor lui Juve. Allegri însuși a confirmat după meci că Khedira va rata cu siguranță Supercupa Italiei, cu Lazio Roma, care se va disputa pe 8 august, de la ora 15:00, la Shanghai, şi care va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Absența lui Khedira la Supercupă se adaugă, astfel, celei a lui Chiellini, accidentat la rândul său. Dacă fundașul central va rata doar Supercupa Italiei, mijlocașul va pierde și startul noului sezon al Seriei A. În primele runde ale noii ediții de campionat, bianconerii vor da piept cu Udinese și AS Roma.

Este deja a treia accidentare a lui Sami Khedira în anul 2015, motiv de îngrijorare pentru ”Bătrâna Doamnă”. Potrivit Corriere dello Sport, Juve a început deja demersurile pentru achiziționarea belgianului Axel Witsel de la Zenit Sankt Petersburg. Mijlocașul de 26 de ani a fost dorit în această vară și de AC Milan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑