Fluminense - Gremio 1-0. Ronaldinho a debutat cu o victorie împotriva fostei echipe



02 августа 2015

**Fluminense - Gremio 1-0.** Ronaldinho a debutat cu o victorie împotriva fostei echipe

Ronaldinho a debutat la Fluminense cu o victorie, 1-0 cu Gremio Porto Alegre, echipa la care a evoluat în prima parte a carierei.

Fostul star de la PSG, FC Barcelona şi AC Milan a rămas pe teren toate cele 90 de minute, a primit un cartonaş galben şi a creat acţiunea care a dus la unicul gol al partidei desfăşurate pe Maracana.

În minutul 77, jucătorul de 35 de ani a trimis o pasă lungă la marginea careului, Wellington Paulista a prelungit cu capul, iar Marcos Junior a înscris din interiorul careului.

Ronaldinho ar fi putut chiar să marcheze la debut. În minutul 10, a ratat prima ocazie a meciului, execuţia sa înşelătoare din lovitură liberă fiind respinsă de sub bară de portarul oaspeţilor Tiago Machowski.

"Aduce mult jocului nostru. Viziunea pe care o are ne foloseşte, chiar dacă s-a antrenat puţin. Ronaldinho va decide multe meciuri", a declarat antrenorul lui Fluminense, Enderson Moreira.

Gremio a încheiat jocul în inferioritate numerică, Walace fiind eliminat în minutul 50, după ce a primit două cartonaşe galbene.

În urma acestei victorii, prima după două eşecuri la rând, Fluminense a urcat pe locul 3 în Brazilia, cu 30 de puncte, cu cinci mai puţine decât liderul Atletico Mineiro. Gremio este pe 7, cu 27 de puncte.

Fluminense: Diego Cavalieri - Wellington Silva, Henrique, Marlon, Breno Lopes (Wellington Paulista 55), Edson, Jean, Gerson (Magno Alves 67), Marcos Junior, Osvaldo (Gustavo Scarpa 39), Ronaldinho

Antrenor: Enderson Moreira

Gremio: Tiago - Galhardo, Pedro Geromel, Erazo, Marcelo Hermes, Walace, Maicon, Willian Schuster (Edinho 50), Douglas (Fernandinho 69), Pedro Rocha, Luan (Braian Rodríguez 78)

Antrenor: Roger Machado

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑