O legendă a lui Dinamo a vândut bilete pentru Eternul Derby: "Cred că o batem pe Steaua"



02 августа 2015

 

**VIDEO** O legendă a lui Dinamo a vândut bilete pentru Eternul Derby:

Dinamo continuă campania de vânzare a biletelor pentru derby-ul cu Steaua şi l-a trimis pe veteranul Ionel Augustin să-i întâmpine pe suporteri. Până atunci, echipa lui Mircea Rednic primeşte vizita lui Poli Timişoara, luni, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Dinamoviştii aşteaptă cu nerăbdare meciul cu Steaua, aproape toate biletele dintre cele 9.000 rezervate "câinilor" fiind deja vândute până acum pentru Eternul Derby, programat săptămâna viitoare.

După Ionel Dănciulescu, Aljosa Vojnovic şi Patrick Petre, şi Ionel Augustin s-a alăturat campaniei de vânzare a tichetelor.

"Eu zic că Dinamo o bate pe Steaua. Dinamo arată altfel, e foarte bine organizată, ceea ce mă bucură foarte mult. Îl felicit pe Rednic că jucători crescuţi de noi au ajuns titulari. Mă bucur că promovează tineri din pepinieră", a spus Augustin.

Fostul mare jucător al "câinilor" este convins şi că fanii dinamovişti vor face legea la derby.

"Întotdeauna fanii au fost şi sunt la înălţime. Am pierdut din cauza rezultatelor, dar s-a demonstrat că Dinamo este iubită", a precizat Augustin.

Până la derby-ul cu Steaua, Dinamo are meci în Ștefan cel Mare, cu Poli Timișoara, luni, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1.

Steaua - Dinamo, derby-ul Ligii 1, se va disputa duminică, 9 august, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, exclusiv pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO&TEXT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑