Cupele europene dăunează campionatului. ”Nu am știut să gestionăm cele două competiții”



02 августа 2015

 

**VIDEO** Cupele europene dăunează campionatului. ”Nu am știut să gestionăm cele două competiții”

Marius Croitoru, căpitanul lui FC Botoșani a găsit explicația pentru care formația sa nu a reușit să învingă Steaua în meciul din etapa a patra a Ligii 1, deși roș-albaștrii au jucat cu o echipă înțesată de rezerve. Mijlocașul de 34 de ani spune că participarea echipei moldave în cupele europene a dat-o peste cap și de aceea botoșănenii sunt pe antepenultimul loc în clasament.

„Suntem dezamăgiți. Așa cum a văzut toată lumea, asta am simțit și noi în teren, am dominat Steaua, sau FCSB-ul, de la un capăt la altul. Din păcate punctele le-au luat ei. Din păcate, pentru că maniera noastră de joc a fost mult peste cea a Stelei. Suntem realiști că azi au jucat practic cu jucătorii care nu au evoluat miercuri. Tocmai de aceea suntem puțin triști că nu am câștigat.

Am avut și cel puțin un penalty, ar trebui să se gândească și la noi, că facem eforturi deosebite să venim în fața oamenilor la meci, muncim mult și arbitrii sunt sub nivelul echipelor.

Am reprezentat România într-o cupă europeană, ceva inedit pentru această echipă, pentru acești jucători. Nu ne-a fost ușor să jucăm în premieră în această competiție, am fost puțin dați peste cap. Dar nu este o scuză. Din păcate, nu am știut să gestionăm bine acest lucru. Nu cred că suntem doar noi în această situație. Au fost echipe mai mari decât FC Botoșani în această situație, de a juca în cupele europene și a încerca să echilibreze loturile sau echipele ca să facă față pe ambele fronturi. Noi nu am avut, din păcate, un început de campionat așa cum ne doream”, a spus Croitoru.

Căpitanul echipei din Botoșani nu știe dacă rezultatele obținute de moldoveni, două puncte din patru etape, îi vor fi fatale antrenorului Leo Grozavu.

”Sincer, nu este problema mea și nici nu mă interesează acest lucru. Sunt alți oameni care au puterea sau factorul de decizie. Sunt cei care hotărăsc. Din păcate, noi nu avem rezultate și asta e tot ce contează în momentul de față”, a încheiat Marius Croitoru.

La debutul în cupele europene, FC Botoșani a trecut în primul tur preliminar al UEL de FC Tskhinvali (Georgia), fiind eliminați în al doilea tur de Legia Varșovia (Polonia), după două înfrângeri: 0-1 și 0-3.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑