Atacantul ivorian dorit de Steaua din Armenia a marcat un gol decisiv în prima etapă a campionatului



02 августа 2015

 

**VIDEO** Atacantul ivorian dorit de Steaua din Armenia a marcat un gol decisiv în prima etapă a campionatului

Înaintea meciului tur cu Partizan Belgrad, Gigi Becali a anunţat că Steaua va transfera doi jucători din Armenia, la recomandarea lui Mirel Rădoi. Unul dintre aceștia a început ca din tun sezonul, cu un gol decisiv, care a adus trei puncte echipei Shirak.

Pe lista Stelei se află atacantul Jean-Jacques Bougouhi, în vârstă de 23 de ani. Ivorianul este în mare formă şi a fost decisiv duminică seară. Bougouhi a marcat golul victoriei în meciul Shirak - Gandzasar 2-1, din prima etapă a campionatului Armeniei. Acesta a înscris cu un şut în minutul 82, după ce Gandzasar a deschis scorul în minutul 52.

Bougouhi joacă în Aremenia din 2014 şi mai are contract cu Shirak până în 2016. În sezonul trecut a marcat 20 de goluri şi a fost al doilea golgheter al campionatului armean.

Jean-Jacques Bougouhi a început excelent noul sezon, cu trei goluri în patru partide în preliminariile UEFA Europa League. La rândul său, Drissa Diarrassouba, cealaltă țintă a Stelei, anunțată de Digi Sport, a reușit două assist-uri în cele patru meciuri amintite mai sus.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑