Performanţă! Naţionala feminină de junioare s-a calificat la Campionatul European



02 августа 2016
Foto:bihon.ro
Performanţă istorică pentru tenisul moldovenesc! Naţionala feminină de junioare până la 18 ani s-a calificat în premieră în faza finală a Campionatului European.
Echipa noastră, alcătuită din Anastasia Detiuc, Adriana Sosnovschi şi Vlada Medvedcov, a învins în runda preliminară reprezentativele Belgiei şi Marii Britanii.
În ultima zi a turneului tricolorele au pierdut în faţa gazdei competiţiei, Italia, dar rezultatul partidei nu mai avea importanță, deoarece cele două echipe îşi asiguraseră calificarea în etapa următoare.

"Noi în fiecare an am avut posibilitatea să mergem în finală, dar nu ne ajungea o minge doar. Acum nivelul fiecareia din noi a crescut, am reuşit să ne calificăm şi mă bucur foarte mult", a declarat tenismena Adriana Sosnovschi.
"Cea mai dificilă confruntare a fost cea cu Anglia, deoarece toate partidele s-au disputat în 3 seturi. Noi cu Adriana am terminat meciul de dublu seara târziu, pe la ora 11 fără un sfert, în timp ce italiencele erau deja libere decusară, de pe la ora 7", a menţionat tenismena Vlada Medvedcov.
În faza finală a Campionatului European rezervat tenismenelor sub 18 ani, pe lângă echipa noastră, s-au mai calificat Olanda,Spania, Italia, Cehia, Rusia, Suedia și Ungaria.
"Cu această echipă noi putem să punem cele mai îndrăzneţe obiective şi să luptăm pentru medalia de aur. MUSCA Nivelul de joc şi capacităţile fetelor ne permit să avem astfel de planuri şi această încredere în ele", a relatat preşedintele FM Tenis, Marina Tauber.
Meciurile sunt programate pentru 16-18 septembrie şi se vor desfăşura în Spania.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑