Rezultatele meciurilor din cea de-a doua etapă a fazei grupelor din Liga Campionilor



02 октября 2013
Foto: www.infoo.ro

Steaua București a pierdut și al doilea meci din grupele Ligii Campionilor! Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a pierdut partida cu Chelsea, scor 0-4 în cadrul grupei E. Într-un alt meci, AC Milan s-a salvat de la înfrângere în ultimele secunde în partida cu Ajax, remizând cu campioana Olandei, scor 1-1.

Steaua București a suferit cea mai severă înfrângere de pe teren propriu în grupele Ligii Campionilor, după ce a pierdut meciul cu Chelsea, scor 0-4. Pentru echipa lui Mourinho au marcat Ramires, de două ori, Georgievski, în propria poartă, şi Lampard.

În celălalt meci al grupei E, Schalke a învins în deplasare FC Basel cu 1-0. În grupa F, Arsenal s-a impus în faţa formaţiei Napoli cu scorul de 2-0, iar Borussia Dortmund a învins fără drept de apel Marseille cu 3-0. Zenit Sankt-Petersburg a remizat surprinzător cu Austria Viena, scor 0-0, iar Altetico Madrid a învins în deplasare FC Porto cu 2-1 în grupa G.

Barcelona s-a chinuit cu Celtic, dar a reușit să marcheze golul victoriei doar după eliminarea lui Scott Brown, pentru un fault la Neymar. Singurul gol al meciului a fost marcat de Fabregas. Ajax a remizat cu Milan la Amsterdam, scor 1-1. În prelungiri gazdele au înscris prin Denswil, însă rossonerrii au egalat rapid prin Balotelli, care a marcat din penalty.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑