Contra laudă stilul de joc al celor de la Cordoba: ”Se simte influența Barcelonei”



02 октября 2014

Contra laudă stilul de joc al celor de la Cordoba: **”Se simte influența Barcelonei”**

Contra are mare încredere că echipa sa poate lega două victorii la rând, după succesul de duminică cu Malaga, și că astfel poate ieși din zona minată a clasamentului din La Liga.

Cosmin Contra a susținut joi, 2 octombrie, o conferință de presă ce a precedat partida de vineri seară, de la ora 22:00, dintre Getafe și Cordoba, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

După victoria pe care a obținut-o duminică, 1-0 cu Malaga (DETALII AICI și VIDEO), micuța echipă de la marginea Madridului are un alt meci pe propriul teren, de data aceasta contra celor de la Cordoba, cea mai slabă echipă a momentului din întrecerea spaniolă. Mai mult, Cordoba n-are nicio victorie iar golaverul spune totul despre forța ofensivă a acestora: 3-10.

Tocmai de aceea, Cosmin Contra nici nu concepe ca echipa sa să nu bifeze al doilea succes consecutiv în partida care se va disputa vineri seară, mai ales că au trecut doar cinci zile de la victoria cu Malaga, iar jucătorii săi au un moral foarte bun.

„Din clipa în care s-a încheiat meciul cu Malaga, gândul mi-a stat doar la meciul cu Cordoba. Ar trebui să facem o treabă bună și să obținem un nou succes. Este o altă finală pentru noi”, a spus Contra.

”Guriță” n-a fost de acord cu cei care au spus că misiunea echipei sale va fi mai ușoară datorită faptului că Getafe joacă cu ”lanterna roșie” din Primera.

”Aceste partide sunt mereu dificile. Eu am spus întotdeauna că cele mai grele meciuri sunt cele pe care le dispuți contra unor echipe care sunt clasate sub tine in clasament.”

Contra a apreciat și stilul de joc al echipei antrenate de către Albert Ferrer, care a jucat ani de zile pentru Barcelona și care este influențată de stilul catalanilor.

”I-am urmărit pe cei de la Cordoba în ultimele patru jocuri și am văzut că mereu au încercat să joace fotbal. Aceasta este filosofia celor care au trecut prin curtea Barcelonei. Este un rival pentru noi, pentru că deși au doar trei puncte meritau mai multe. Noi trebuie să avem încredere în forțele noastre și să intrăm deciși pe teren”, a mai spus Contra.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑