Ghinion pentru Simona Halep la Open-ul Chinei. Motivul pentru care s-a retras din competitie dupa o victorie



02 октября 2014

Ghinion teribil pentru Simona Halep la Open-ul Chinei. Romanca a invins-o, astazi, pe Andrea Petkovic, din Germania, in optimile competitiei. Dupa meci, insa, Halep a decis sa se retraga de la turneu, din cauza unei accidentari.

 

Halep si Petkovic au oferit un spectacol de zile mari in partida din optimi. Ambele jucatoare au luptat cu desavarsire pentru fiecare punct, ceea ce s-a reflectat pe tabela de scor. Romanca a castigat primul set la tie-break, iar Petkovic l-a luat pe al 2-lea, scor 7 la 5. In decisiv, s-a ajuns din nou la tie-break, in care Halep a zdrobit sportiva germana, cu 7 la 1. 

 

Simona, numarul 2 mondial, s-a calificat in sferturi, insa a decis ca nu va mai continua turneul din cauza accidentarii la coapsa stanga. Astfel, tenismana din Romania risca sa cada, in scurt timp, pe locul 4 in topul WTA. Tot astazi, in sferturile de finala a competitiei masculine s-a calificat spaniolul Rafael Nadal. Tenismanul, numarul 2 mondial, a trecut, in 2 seturi, de germanul Peter Gojowczyk, scor 6 la 3 si 6 la 4. 

 

Rafael Nadal a fost campionul turneului de la Beijing in anul 2005.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Simona Halep, China, tenis,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑