REPORTAJ Sergiu Buș e golgheter în Bușgaria și așteaptă un semn de la Victor Pițurcă



02 октября 2014

 

**VIDEO REPORTAJ** Sergiu Buș e golgheter în Bușgaria și așteaptă un semn de la Victor Pițurcă

La 21 de ani, Sergiu Buş a făcut cu succes pasul de la retrogradata Corona Braşov la cea mai iubită echipă din Bulgaria. Atacantul a marcat deja şapte goluri pentru CSKA Sofia şi este primul în clasamentul marcatorilor din campionatul de la Sud de Dunăre.

Reporterul Digi Sport, Elsion Vaso l-a vizitat în cantonamentul echipei sale pe Buș, fotbalist care visează să ajungă la echipa națională.

“Dacă voi fi chemat, e un fel de bonus pentru mine. Și aș ajunge să îmi îndeplinesc visul. Să fim sinceri, sunt și în România mulți atacanți buni. Deci, dânsul, ce simte cel mai bine.

Eucred că se uită și la CSKA Sofia, pentru că până la urmă suntem pe primul loc și sunt sigur că dacă eu aș avea evoluții la fel de bune cum am avut domnul Pițurcă mă va chema.”

Transferat în vară de la Corona Braşov, Buş nu a avut probleme la noua sa echipă: ”Consider că m-am adaptat destul de rapid, pentru că nu e nicio diferență. Nivelul fotbalului e la fel și asta cred că m-a ajutat foarte mult. Atât că am schimbat țara și echipa.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑