Cifre dezatruoase pentru Balotelli la Basel! N-a atins mingea în careul advers



02 октября 2014

**VIDEO** Cifre dezatruoase pentru Balotelli la Basel! N-a atins mingea în careul advers

Liverpool a pierdut pe terenul lui Basel, scor 0-1 (VIDEO AICI), iar englezii tremură acum pentru calificarea în optimile UEFA Champions League, dintr-o grupă din care mai fac parte Real Madrid și echipa lui Cosmin Moți, Ludogorets.

Titularizat de Brendan Rodgers, Mario Balotelli a fost însă o dezamăgire cruntă și nu a reușit să fie deloc un pericol pentru apărarea adversă. Jucătorul venit de la Liverpool nu a atins nici măcar o dată balonul în careul lui Basel și a avut un singur șut pe poartă, de la distanță, respins cu dificultate de Vaclik.

Balotelli a rămas tot meciul în teren, dar nu s-a remarcat decât printr-un cartonaș galben, pe care l-a încasat în repriza secundă, în minutul 71.

Achiziționat pentru suma de 20 de milioane de euro, Balotelli a dezamăgit și în Premier League și este încă foarte departe de forma pe care a arătat-o Luis Suarez în tricoul lui Liverpool. El a marcat un singur gol pentru englezi, în victoria echipei sale cu Ludogorets, din UEFA Champions League, scor 2-1 (VIDEO AICI).

5 șuturi pe poartă a avut Liverpool la Basel și o posesie de 44%

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑