Simona începe turneul de la Beijing cu probleme medicale. În 2014 a abandonat din aceeași cauză



02 октября 2015

 

Simona începe turneul de la Beijing cu probleme medicale. **VIDEO** În 2014 a abandonat din aceeași cauză

Serena Williams s-a retras de la ultimele două turnee mari ale anului - Openul Chinei și Turneul Campioanelor - din cauza problemelor de ordin medical. Simona Halep a devenit prima favorită la cele două întreceri, dar nici ea nu este la 100% din potențialul fizic.

"Nu e niciun secret că am evoluat accidentată aproape tot anul – că a fost cotul, genunchiul sau, în momentele finale ale unui anumit meci de la Flushing Meadows, inima. Mă voi retrage din turneele de la Beijing şi Singapore pentru a-mi proteja sănătatea, pentru a-mi lua timpul necesar vindecării", a spus Serena Williams, atunci când a anunțat că nu va participa la competițiile de la Beijing și Singapore.

La conferința de presă de vineri dimineață, dinaintea turneului de la Beijing, a doua clasată din ierarhia WTA a spus că are mici probleme la tendonul lui Ahile.

></p><p>Nu este prima dată când sportiva din România are astfel de probleme. <a href=În februarie 2014, Simona Halep a abandonat în primul tur la turneul de la Dubai, din cauza unei probleme la tendonul lui Ahile. Adversara de atunci era Alize Cornet.

În primul tur la Beijing, Halep va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑