Cristian Tănase se antrenează cot la cot cu steliștii, dar ratează meciurile naționalei



02 октября 2015

 

**VIDEO** Cristian Tănase se antrenează cot la cot cu steliștii, dar ratează meciurile naționalei

Cristian Tănase profită de întreruperea campionatului din China și a revenit în România, acolo unde se antrenează alături de lotul Stelei, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Mijlocașul se antrenează la intensitate maximă împreună cu foștii săi colegi și spera ca selecționerul Anghel Iordănescu să îl păstreze în vederile sale.

Tănase (28 de ani) este singurul jucător care nu poartă însemnele campioanei la pregătiri, ci doar îmbrăcăminte de antrenament de la sponsorul tehnic al Stelei. 

În ultima etapă din China, mijlocașul a jucat tot meciul pentru Tianjin Teda, care a pierdut cu 0-1 în deplasare cu Guangzhou R&F.

Mijlocașul a jucat ultima oară pentru naționala României în duelul cu Insulele Feroe (1-0), de pe 29 martie. Atunci, Tănase a intrat în repriza secundă și l-a înlocuit pe Raul Rusescu, în minutul 60.

Meciurile România - Finlanda (joi, 8 octombrie) și Insulele Feroe - România (duminică, 11 octombrie), din preliminariile Euro 2016, sunt transmise de Digi Sport, iar fazele VIDEO vor fi disponibile pe digisport.ro și m.digisport.ro, imediat după fluierul final.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑