&SONDAJ Steaua, învinsă de două goluri suspecte în Gruia. Au fost corecte deciziile brigăzii de arbitri?



 

**VIDEO&SONDAJ** Steaua, învinsă de două goluri suspecte în Gruia. Au fost corecte deciziile brigăzii de arbitri?

VIDEO CFR Cluj - Steaua 2-0. Ardelenii au câștigat în fața roș-albaștrilor după o pauză de 10 ani, însă ambele goluri ale formației din Gruia au fost marcate în condiții suspecte. Jucătorii și oficialii campioanei nu l-au acuzat direct pe centralul Găman, asta deși la finalul partidei și-au arătat nemulțumirea față de componența brigăzii de arbitri care a fot delegată la partida de la Cluj.

"Cele două reușite au venit în urma unor faze care nu ar trece foarte ușor de analiza video" notează în cronica meciului pagina oficială de Facebook a roș-albaștrilor, recunocând totuși că "în ciuda acestor nereguli, evoluția roș-albaștrilor a fost una foarte slabă, aceștia având o singură ocazie importantă de a înscrie, prin Râpă, în prima parte".

Anterior, Chipciu declarase: "Ce să comentez de arbitraj? Oricum nu se întâmplă nimic, aş vorbi degeaba. Nu mi se pare normal ca fratele unui jucător al unei rivale la titlu să te arbitreze. E incredibil aşa ceva. Dacă a greşit, a greşit. E treaba lui. Când se greşeşte la alte echipe nu mai comentează nimeni nimic".

Concret, ambele goluri ale echipei pregătite de Francisc Dican au venit în urma unor faze discutabile. Ardelenii au deschis scorul în minutul 31, când, la capătul unei faze superbe la care au participat 9 jucători, Vitor Bruno a trimis în poartă centrarea lui Tiago Lopes. Cu toate astea, reluările au arătat că autorul golului se afla într-o poziţie suspectă de offside, în momentul centării.

VIDEO CU GOLUL LUI VITOR BRUNO

A doua reușită a formației din Gruia a venit în minutul 80, tot în urma unei centrări a lui Tiago Lopez. Niță a încercat să respingă, dar doar a deviat ușor balonul, mingea a ajuns la Păun, care ar fi preluat cu mâna. 

"Sincer, nu mai ştiu ce s-a întâmplat, nu ştiu dacă a fost henţ, a fost prea rapidă faza. E treaba lor ce spun acum. Nici nu mai contează dacă a fost sau nu henţ, important este ca am înscris" a declarat Păun, la finalul partidei, aducând parcă și mai multă ceață în privința fazei.

VIDEO CU GOLUL LUI PĂUN

VOTEAZĂ MAI JOS

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑