Avancronica meciurilor din grupele E-H ale UCL: Juventus Torino va găzdui Oylmpique Lyon




Sărbătoare la Juventus Torino! Chiar în ajunul meciului cu Oylmpique Lyon din grupele Ligii Campionilor, clubul italian a împlinit 118 ani de la fondare.
Juventus a cucerit de-a lungul timpului 33 de titluri, zise ”lo scudetto” în campionatul Italiei, 10 Cupei ale Italiei şi 6 Supercupe. De asemeni, "Bătrâna Doamnă" a câştigat de două ori şi Liga Campionilor.
Jucătorii juventini pot face un cadou clubului cu ocazia aniversării. O victorie în partida cu Lyon de pe teren propriu ar asigura echipei italiene calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
Partida dintre Juventus şi Lyon va transmisă în această seară în direct la Canal 3, de la ora 21:45. În tur, formaţia italiană s-a impus cu 1-0.
În grupa E, ŢSKA Moscova se află încă în căutarea primei victorii. Echipa rusă va juca pe terenul formaţiei AS Monaco, acolo unde se câștigă extrem de greu.
În aceeaşi grupă, Tottenham Hotspur va găzdui formația germană Bayer Leverkusen.
Real Madrid şi Borussia Dortmund îşi pot asigura în această seară calificarea în optimi. Pentru a reuşi acest lucru, formaţia spaniolă trebuie să învingă pe Legia Varşovia, iar Borussia să se impună în faţa lui Sporting Lisabona.
În grupa G, Leicester City va juca cu FC Copenhaga, iar FC Porto va primi replica formaţiei FC Brugge.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑