Golden State Warriors a ajuns la cea de-a şaptea victorie în NBA



 

Portland Trail Blazers a detronat Oklahoma City Thunder de pe primul loc a Conferinţei de Vest după ce a învins Charlotte Bobcats cu un incredibil 134-104. Thunder a pierdut prima poziţie şi din cauza înfrângerii de acasă cu Brooklyn Nets. Cea mai în formă echipă din NBA este însă Golden State Warriors care a ajuns la a şaptea victorie consecutivă, chiar în meciul cu Miami Heat.

Golden State Warriors a învins campioana de anul trecut, Miami Heat, chiar pe terenul acesteia, scor 124-114. Stephen Curry şi David Lee au făcut senzaţie pe teren, marcând câte 36 şi 32 de puncte. Miami a rămas pe doi în Conferinţa de Est. În ciuda seriei de şapte victorii consecutive, Golden State ocupă doar poziţia a şasea în Vest, din cauza celor 13 înfrângeri suferite la startul sezonului.

Portland Trail Blazers a făcut un meci incredibil, acasă, cu Charlotte Bobcats, marcând câte cel puţin 30 de puncte în fiecare sfert. Prima parte a fost decisivă, după ce gazdele au reuşit să se distanţeze la 18 puncte, scor 39-21. Damian Lillard şi Wesley Matthews au fost cei mai buni jucători de pe teren, cu 49 de puncte marcate împreună. Scor final 134-104.

După acest succes, Portland a urcat pe primul loc în Conferinţa de Vest. Echipa din Oregon a profitat însă şi de eşecul formaţiei Oklahoma City Thunder, care a pierdut surprinzător, pe teren propriu, cu Brooklyn Nets, 93-95. Deron Williams a fost omul decisiv de la oaspeţi după ce a marcat 29 de puncte. Thunder a coborât pe locul doi în clasamentul Conferinţei de Vest.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑