Fostele glorii au încredere în Teja. Augustin: "Ştie mult fotbal, dar mai are nevoie de jucători"



 

**VIDEO** Fostele glorii au încredere în Teja. Augustin:

Noul an aduce noi speranţe pentru Dinamo - "câinii" visează să iasă din insolvenţă la vară. Până atunci, însă, o nouă conducere tehnică se va ocupa de echipă - Teja vine pe bancă, iar Daniel Stanciu va fi manager.

"Aşa cum îl cunosc pe Teja, are bagaje de cunoştinţe fotbalistice foarte bune. Sper să fie sprijinit din punct de vedere al lotului, să mai aduca doi, trei fotbalişti cu nume, care au experienţă", a comentat Ionel Augustin, care a fost completat de Costel Orac: "Trebuie să aibă jucătorii încredere în cei din conducere şi finanţatorii să le pună la dispoziţie ce au nevoie pentru a face o echipă puternică şi, după aceea, rămâne şi priceperea lor".

A treia revenire a lui Marius Niculae în "Ştefan cel Mare" reprezintă primul transfer pentru Dinamo în 2015.

"Marius e un produs al lui Dinamo, e crescut în spiritul lui Dinamo, ceea ce nu putem spune despre majoritatea jucătorilor din ziua de azi", a declarat Orac.

"E un fenomen al acestei stări de spirit pe care Dinamo a avut-o de-a lungul timpului şi care, prin venirea lui, sper s-o redea acestei echipe, prin aceşti colegi, o generaţie de tineri bună a clubului", a spus Augustin.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑