Granda - Sevilla 2-1. Echipa lui Unai Emery rămâne fără victorie în deplasare în La Liga



 

**Granda - Sevilla 2-1.** Echipa lui Unai Emery rămâne fără victorie în deplasare în La Liga

Sevilla continuă să dezamăgească în La Liga. A pierdut și la Granada, în prima partidă a anului, și nu are nicio victorie în deplasare dupa 18 etape de campionat.

Gazdele au deschis scorul după 17 minute de joc, când Sergio Rico a respins la șutul lui Rochina fix în ghetele lui Success, care a marcat pentru 1-0. Francezul Rami putea restabili egalitatea nouă minute mai târziu, însă a trimis cu capul puțin pe lângă vinclu.

Au marcat în schimb din nou gazdele, care s-au distanțat pe tabelă grație reușitei tânărului Penaranda. Venezueleanul l-a învins pe Sergio Rico la capătul unei acțiuni personale.

Sevilla a început să sa spere din nou în prelungirile primei reprize, când Vitolo a redus din diferență cu un șut de pe linia porții, din centrarea lui Gameiro. Oaspetii au început excelent repriza secundă și au trecut pe lângă egalare la șutul lui Reyes, blocat eroic de Andres Fernandez.

Portarul Granadei a intrervenit din nou salvator la execuția spectaculoasă a lui Banega, din minutul 61. Introdus la pauză, Banega și-a continuat recitalul cu o pasă excelentă pentru Gameiro, care a trimis puțin pe lângă.

Sevilla a terminat partida în 10 după ce Rami a văzut ușor al doilea galben și a avut ultima ocazie prin Konoplyanka, al cărui șut-centrare a ratat la limita spațiul porții.

ECHIPELE DE START:

Granda (3-5-2): Andres Fernandez - Lomban, Mainz, Doria - Foulquier, Ruben Perez, Rochina (Fran Rico '77), Krhin (Agbo '72), Edgar Mendez - Succes (El-Arabi '89), Penaranda
Antrenor: Sandoval

Sevilla (4-4-2): Sergio Rico - Mariano (Konoplyanka '74), Rami, Kolodziejczak, Sergio Escudero - Reyes, Iborra (Cristoforo '46), Krychowiak, Vitolo - Gameiro, Llorente (Banega '46)
Antrenor: Unai Emery

Sursa foto: marca.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑